Ga naar hoofdinhoud

Over Myra

Al zolang ik me kan herinneren vind ik het geweldig om kinderen in hun ontwikkeling te volgen. Op feestjes en op campings kwamen ze als vanzelf naar me toe. De mooiste verhalen kreeg ik tijdens de afwas of bij het samen knutselen te horen. Toch koos ik aanvankelijk voor een carrière bij Defensie, waar ik heerlijk fysiek bezig kon zijn en zo’n twintig jaar heb gewerkt.

In 2010 maakte ik een switch om alsnog met kinderen en jongeren te gaan werken.
Ik volgde de opleiding voor kindercoach en startte in 2011 met Het Luisterrijk. Zelf ben ik moeder van vier kinderen en weet ik uit ervaren hoe groot de impact van een scheiding, dyslexie en ADHD of het overlijden op het functioneren van kinderen kan zijn.

Meer en meer heb ik me verdiept in de motorische ontwikkeling van kinderen, andere manieren van leren (beelddenken), braingym en reflexintegratie. Vooral de uitwerking van bewegen op lekker in je vel zitten en kunnen leren, boeit me enorm. Tot op de dag van vandaag zoek ik naar (nog meer) manieren om kinderen hierbij te helpen.

Het mooie van mijn aanpak is dat kinderen en jongeren zich na een paar weken al zekerder en vrijer voelen en meer ontspannen zijn. Hierdoor kunnen ze beter laten zien wat ze in hun mars hebben en hun eigen weg kiezen. Spelen, bewegen en het contact tussen ouder en kind zijn wezenlijke onderdelen van een coachingstraject bij Het Luisterrijk.

Als kinderen baas in eigen lijf zijn, kunnen ze de hele wereld aan.

Myra
Myra
Myra
Back To Top