Groeien door bewegen!

IMG_1311Spelen en tegelijk op een heel leuke manier de basisvaardigheden van kinderen versterken, die nodig zijn voor een goede algemene ontwikkeling. Dat is: Groeien door bewegen!IMG_0284

 We gaan rivieren oversteken, door gangen kruipen, op balansborden staan, met ballen spelen en nog veel meer… 

Stiekem oefenen we evenwicht en balans, coördinatie en concentratie en bijvoorbeeld ook oog/hand en oog/oogsamenwerking. Allemaal vaardigheden die kinderen op school en thuis goed kunnen gebruiken! Kortom een boost voor de motorische ontwikkeling en daarmee voor het lekker in zijn/haar vel zitten van je kind!!

 

Groeien door bewegen!, is voor kinderen van 2-4 jaar en kost 5 euro per keer en 5 keer voor 20 euro. De eerste proefles is gratis! Uitdagingen zijn aangepast aan de leeftijdsgroep.

We zijn op 7 september 2015 in de kleine gymzaal van de Oostpoortschool aan het Oosteinde gestart met een hele enthousiaste groep peuters met mama of papa. Komt jou peuter ook mee spelen?

 IMG_1210 IMG_1303

 

 

 

 

 

 

 

Het Luisterrijk werkt volgens de visie van het Ontwikkelingslab van Bodymap. 

6 reacties op “Groeien door bewegen!

 1. Mijn kleine ventje en ik zouden ook graag een keer komen. Hij wordt eind deze maand 2, mag hij al meedoen? Ik hoor het graag.

  Groetjes Susan

 2. Hallo Myra,
  Wat leuk! Ik was juist vorige week uitgebreid op zoek naar een adres voor peutergym in Delft op een vrije dag! Op welk tijdstip begin je? Kan je me dat mailen?
  Mvg,
  Caroline

  • Dag Caroline,

   Leuk dat je enthousiast bent. Betekent dat dat je maandag van plan bent om te komen? Dan zet ik je dochter namelijk op de lijst en zijn we vol.

   Vriendelijke groeten, Myra

   • Hoi Myra,

    Ik zie je reactie nu pas!
    Ik wil morgen graag komen, maar weet nog niet hoe laat het is.
    Anders zoek ik nog even een tel.nr. Dan probeer ik je morgen even te bellen.

    Of je kan me vanavond evt nog mailen.

    Groet,
    Caroline

 3. Hello!I am interested in the peuters gym you offer on mondays in September. My son is 3years old and I would like him to participe not only for the physical exercise but also for his dutch! Do we need to register in advance?
  Kind regards, Katerina

  • Wonderful!! Looking forward, seeing you on the 7th of septembre!! I’ll put you on the list! Have a nice summer!! Regards, Myra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul het juiste antwoord in *