Activiteiten

Mensen verschillen van elkaar en kinderen en jongeren, die ANDERS LEREN dus ook. Daardoor is niet iedere anders lerende gebaat bij dezelfde aanpak en hulp. Samen met de kinderen gaan we op zoek naar wat voor hun het beste werkt. Hierbij spelen ouders een belangrijke helpende rol. Het Luisterrijk biedt als ondersteuning voor ANDERS LERENDE kinderen, jongeren en hun ouders diverse mogelijke ondersteuningsvormen.

Ik combineer het vergroten van zelfbeeld en zelfvertrouwen met een training, die het makkelijker en leuker maakt lesstof te begrijpen en te onthouden. Hierdoor worden leerproblemen vanuit zowel de praktische als de sociaal emotionele kant benaderd. Groei aan de ene kant zorgt voor groei aan de andere kant en zo versterken beide methodes elkaar.

Het belangrijkste daarbij is dat kinderen hun talenten ontdekken en ondervinden dat in beelden denken echt een positieve eigenschap is en niet alleen een last. Dat het op school niet altijd makkelijk is, maar dat je er vooral ook veel plezier aan kunt beleven.

Verder geef ik kinderen en hun ouders zoveel mogelijk tips en tools om mee aan de slag te gaan en ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om lesstof in beeld te brengen.

Visitekaartje Het Luisterrijk