SamenSporten 2015

Op 31 maart 2015 is SamenSporten 2015 van start gegaan met de eerste gezamenlijke training. Dit jaar zal tijdens de TrompperOptiek GoldenTenLoop op 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag) aan alle afstanden (1, 21/2, 5 en 10 km) door SamenSporters deel genomen worden.

Alle jongeren (met en zonder beperking) trainen op dinsdag olv AV’40-trainers aan de sportring 12 in Delft. Tijdens deze training worden verschillende atletiekonderdelen geoefend en tussendoor is er aandacht voor specifieke looptraining. Voor de 5 en 10 km lopers is er op donderdag een looptraining olv een AV’40-trainer en een AV de Koplopers-trainer. Ook alle maatjes, die voor zichzelf een lange afstand willen lopen dan dat zij met hun SamenSportenmaatje doen, nemen deel aan deze training.

Het beloofd weer een super editie van SamenSporten en de GoldenTenLoop te worden!!! Kom je kijken?

1 reactie op “SamenSporten 2015

  1. Wat een geweldig vreugdevol bericht.
    Mooi om de foto’s te zien van het liefdevolle samenwerken om voor iedereen een top prestatie neer te zetten. Helaas kan ik er niet bij zijn, ik zit op dat moment weer in Finland bij m’n gezin.
    Voor iedereen die wel mee doet en kan supporten, ik wens iedereen energie, liefde en voorspoed om het beste uit je zelf te halen op SamenSporters dag 2015!

    Muzikale gezonde groet,
    Bastiaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul het juiste antwoord in *